Overslaan en naar de inhoud gaan

Aan het woord

Actieve Witte Dorpers: Dorine

In deze serie ondervragen we een aantal "Actieve Witte Dorpers" over wie ze zijn en wat er eigenlijk zo leuk is aan zich in te zetten voor de wijk. Deze keer is Dorine aan de beurt.

Actieve Witte Dorpers: Jasper

In deze serie ondervragen we een aantal "Actieve Witte Dorpers" over wie ze zijn en wat er eigenlijk zo leuk is aan zich in te zetten voor de wijk. Deze keer is Jasper aan de beurt.

Actieve Witte Dorpers: Wieger

In deze serie ondervragen we een aantal "Actieve Witte Dorpers" over wie ze zijn en wat er eigenlijk zo leuk is aan zich in te zetten voor de wijk. Deze keer is Wieger aan de beurt.

Actieve Witte Dorpers: Ivy

In deze serie ondervragen we een aantal "Actieve Witte Dorpers" over wie ze zijn en wat er eigenlijk zo leuk is aan zich in te zetten voor de wijk. Deze keer is Ivy aan de beurt.

Actieve Witte Dorpers: Mark

In deze serie ondervragen we een aantal "Actieve Witte Dorpers" over wie ze zijn en wat er eigenlijk zo leuk is aan zich in te zetten voor de wijk. Deze keer is Mark aan de beurt.

Actieve Witte Dorpers: Hans

In deze serie ondervragen we een aantal "Actieve Witte Dorpers" over wie ze zijn en wat er eigenlijk zo leuk is aan zich in te zetten voor de wijk. Deze keer is Hans aan de beurt.

Abonneer op Aan het woord