Overslaan en naar de inhoud gaan

Actieve Witte Dorpers: Dorine

Naam?

Dorine

 

Sinds wanneer woon je in het Witte Dorp?

Sinds 2010.

 

Heb je vaak meegedaan met het organiseren van evenementen in de wijk? Welke?

Ik heb 2x het NZNF (NaZomerNachtFeest) mee georganiseerd en 4x de Sinterklaasintocht.

 

Wat was daar het allerleukst aan?

Het allerleukst is om mensen uit de wijk te leren kennen. Dat was ook de voornaamste reden om in het begin mee het NZNF te gaan organiseren.

 

Hoeveel tijd was je er aan kwijt?

Het is vaak heel wisselend. Meestal kost het in de aanloop naar een evenement even wat meer tijd. Het is ook lastig om aan te geven, omdat bijv vergaderingen vanwege de gezelligheid ook vaak langer duren dan nodig 😜.

 

Hebben jullie nog versterking nodig?

Ja, dit was het laatste jaar dat ik Sinterklaas organiseer. Mijn kinderen worden ouder  en behoren niet meer tot de doelgroep van de intocht. Ook is het goed als er bij de diverse commissies steeds nieuwe mensen komen zodat er ook weer nieuwe ideeën ontstaan. Neem dus snel contact op als je interesse hebt! 

 

Omschrijf de ideale commissielid in drie woorden?

Iemand die ideeën uit kan voeren, die tijd wil maken hiervoor en graag nieuwe mensen wil leren kennen (iets meer dan 3 😜)

 

Wat zou je zeggen tegen iemand die nog twijfels om bij een commissie te gaan?

Een van de leukste dingen aan het wonen in het Witte Dorp zijn de activiteiten die ieder jaar weer worden georganiseerd. Het is echt ontzettend leuk om daar een steentje aan bij te kunnen dragen.

 

Klik door naar de verhalen van IvyHans, Rob, Hanane, WiegerWeikeMark en Jasper

Lijkt het jou ook wat om je mouwen op te stropen en mee te helpen in de wijk? 

Stuur dan snel een berichtje naar bestuur@hetwittedorp.nl of neem direct contact op met een specifieke commissie/werkgroep