Overslaan en naar de inhoud gaan

Actieve Witte Dorpers: Hans

Naam?

Hans

 

Sinds wanneer woon je in het Witte Dorp?

We wonen sinds begin 2017 in het Witte Dorp. Daarvoor woonde we al wel in de buurt (Petrus Dondersstraat).

 

Heb je vaak meegedaan met het organiseren van evenementen in de wijk? Welke?

Sinds dit jaar heb ik voor de eerste keer meegelopen met het organiseren van Halloween in het Witte Dorp. Daarvoor uiteraard wel diverse evenementen bezocht.

 

Wat was daar het allerleukst aan?

Het enthousiasme vanuit de commissie en om dan vervolgens het resultaat te zien van een geslaagd evenement en de leuke reacties!

 

Hoeveel tijd was je er aan kwijt?

Allereerst hebben we een paar uurtjes vergaderd om zo het draaiboek voor dit jaar samen te stellen en de werkzaamheden te verdelen. Vervolgens gaat er wat tijd zitten in het uitvoeren van het draaiboek maar dat kun je zelf zo gek maken als je zelf wilt. Omdat je het met meerdere mensen doet pak je meestal zelf de dingen op dit goed bij je passen en waar je zelf ook enthousiast van wordt. En doordat dit enthousiasme over de hele commissie speelt is het echt leuk om te doen!

 

Hebben jullie nog versterking nodig?

Ja! Vind je het leuk om de redactie te versterken door content te schrijven en/of mooi beeldmateriaal te maken voor de verschillende social media, neem dan even contact met ons op!

 

Omschrijf de ideale commissielid in drie woorden?

Enthousiast, tikje eigenwijs en creatief.

 

Wat zou je zeggen tegen iemand die nog twijfels om bij een commissie te gaan?

Kijk vooral naar de evenementen waarvan jij denkt dat het nóg leuker kan. En wie weet heb je wel idee voor een evenement wat er nu nog niet is! Ik denk dat een frisse blik altijd goed is zodat er nieuwe ideeën ontstaan.

 

Klik hiernaast door naar de verhalen van Ivy, Rob, Hanane, Weike, MarkJasper en Dorine.

 

Lijkt het jou ook wat om je mouwen op te stropen en mee te helpen in de wijk? 

Stuur dan snel een berichtje naar bestuur@hetwittedorp.nl of neem direct contact op met een specifieke commissie/werkgroep