Overslaan en naar de inhoud gaan

Actieve Witte Dorpers: Ivy

Naam?

Ivy 

 

Sinds wanneer woon je in het Witte Dorp?

Sinds 2009 woon ik "officieel" in het Witte Dorp - in een wit huis - en daarvoor in een benedenwoning aan de St Hubertusstraat.

 

Wat doe je zoal voor het Witte Dorp en hoe lang al?

Ik ontwerp flyers voor het Witte Dorp. Sinds 2015 alleen voor Halloween, vervolgens ook die voor Sinterklaas en ondertussen ben ik het aanspreekpunt voor alle flyers die gemaakt moeten worden voor de wijkactiveiten. 

 

Verder heb ik in het verleden (drie jaar geleden) in de Sinterklaascommissie gezeten, 4 of 5 jaar lang. Nu focus ik alleen op de flyers en laat de rest graag aan anderen over. Maar wij zijn wel overal graag bij!

 

Wat is daar het allerleukst aan?

Ik ben grafisch ontwerpster, ik hou van creëren. Ik vind het daarom super leuk om thema's in de wijk uit te werken en een gezicht te geven.

 

Hoeveel tijd ben je er aan kwijt?

Ben perfectionistisch dus eigenlijk altijd te veel ;-). Het moet goed zijn, anders voelt het niet goed!

 

Hoe ben je hier aan begonnen?

Ik ben gevraagd door een vriendin om een flyer voor Halloween te maken, het Joriskwartier en het Witte Dorp vierden het dat jaar samen. Vervolgens ben ik met de Sinterklaasflyer begonnen omdat ik zelf in de commissie zat.

 

Wat zou je zeggen tegen iemand die nog twijfeld om actief te worden binnen het Witte Dorp?

Gewoon doen! Altijd gezellig, je creëert iets samen van begin tot eind. Een "samen" gevoel in de wijk, Kinderen doen ook graag mee omdat ze dit zien bij de ouders. Een echt dorp in de stad!

 

Klik hiernaast door naar de verhalen van Hans, Rob, Hanane, Weike, MarkWieger, KarelJasper en Dorine.

 

Lijkt het jou ook wat om je mouwen op te stropen en mee te helpen in de wijk? 

Stuur dan snel een berichtje naar bestuur@hetwittedorp.nl of neem direct contact op met een specifieke commissie/werkgroep