Skip to main content

Barbecueën in de Petrus Dondersstraat

PETRUS DONDERSSTRAAT

Vital en Iris Jansen vonden het al weer te lang gelden dat er een straatbarbecue was voor de bewoners en garagehouders in de Petrus Dondersstraat. Op 10 augustus was het dus zo ver! Op het garageplein tussen de huizen aan de Petrus Dondersstraat 23 en 25 was het gezellig druk met spelende kinderen en bijpratende ouders. Het weer zat mee en de muzikale omlijsting  van het “huisorkest” o.l.v. Monique en Joep was geweldig.

 

PEERKE DONDERS

Op hetzelfde moment werd met een buurtfeest van de Buurtvereniging “Peerke Donders” de zomervakantie afgesloten. Op het garageplein achter de huizen aan de Petrus Dondersstraat 57 en verder was er veel animo voor een gezellig jaarlijks samenzijn. De kinderen vermaakten zich goed op het springkussen en de ouders hielden het die avond nog lang vol!

 

Het was zuiver toeval, dat beide straat-/buurtfeesten op 10 augustus gelijktijdig plaats vonden. Misschien is het een idee om eens gezamenlijk iets dergelijks te organiseren in de Petrus Dondersstraat?

 

WITTE BURGH - BURGHSTRAAT

Ook De Witte Burgh had begin september nog zijn traditionele BBQ, op het garageplein achter de Burghstraat. Met zo'n 80 man toch weer een gezellige opkomst. En ook de salades waren weer top!