Skip to main content
spouwmuurisolatie

Bedrijvenavond over isolatie Duurzaam Witte Dorp

Bedrijven presenteren woensdag 16 november enkele isolatiemaatregelen voor bewoners van het Witte Dorp. De werkgroep Duurzaam Witte Dorp organiseert de avond in Pand P aan de Leenderweg. Afgelopen 4 oktober hebben we een succesvolle informatieavond gehad. Veel mensen gaven aan concreet aan de slag te willen met name met het isoleren van de woning.

Op basis van deze positieve terugkoppeling heeft de werkgroep hard gewerkt om een aantal partijen te selecteren die de diverse isolatiewerkzaamheden kunnen gaan uitvoeren. Ze kennen onze huizen en hebben een modelwoning bekeken en offertes gemaakt. Woensdag 16 november 20:00 uur zijn al deze bedrijven aanwezig om toelichting te geven en contact te leggen met geïnteresseerde om zo te komen tot concrete afspraken.

Ook als je er de eerste bijeenkomst niet bij kon zijn ben je welkom! De bedrijven kunnen ter plaatse een goede indicatie geven wat de werkzaamheden inhouden en de kosten. Vanzelfsprekend wordt later de situatie van ieder huis specifiek bekeken en geoffreerd. De informatie aangaande de subsidies voor isolatie is op deze avond beschikbaar. Ook zal er een up-date gegeven worden waar we staan met het duurzaam energie op wekken / in te kopen.

Kom in actie deze winter! Noodzakelijker en financieel interessanter dan ooit!Tot woensdag 16 november 20:00 uur pand PWerkgroep DuWiDo Duurzaam Witte Dorp