Overslaan en naar de inhoud gaan

Diverse activiteiten in de Wilgenhof

Op maandag 1 oktober 2018 komt NPO Radio 4 naar Vitalis Woonzorggroep Wilgenhof.

De klassieke zender toert een week lang door Nederland om aandacht te vragen voor de Hart & Ziellijst. Een muziekde lijst met de mooiste klassieke muziek gekozen door de luisteraars. Wordt het Mozart, Bach of toch Johann Strauss?

Liefhebbers van klassieke muziek kunnen de hele week hun stem uitbrengen op hun favoriete klassieke muziekstuk en kennismaken met presentatoren Margriet Vroomans, Ab Nieuwdorp en Sander Zwiep. De 300 meest gekozen werken vormen de Hart & Ziellijst, die wordt uitgezonden van 15 tot en met 19 oktober op Radio 4.

Op maandag 1 oktober is iedereen van 14:15 u. tot 14:45 uur van harte welkom om zijn stem uit te brengen. Radio 4 is dan aanwezig bij de hoofdingang van de Wilgenhof aan de Schalmstraat. Wie stemt ontvangt een klein cadeautje! 

 

Donderdag 4 oktober 2018 is het Dierendag: gezellig samen wandelen met je hond én anderen! 

In het kader van dierendag is iedereen welkom om aan te sluiten bij deze extra wandelmiddag. Bent u hondenbezitter, neem dan uw hond(je) mee en maak kennis met andere hondenbezitters in Wilgenhof. Zonder hond bent u natuurlijk ook van harte welkom! Zo kunnen we een netwerk opbouwen, waarin u wellicht ook af en toe voor elkaars hondje kunt zorgen of nog eens vaker samen op pad kunt gaan.

We wandelen naar het Stadswandelpark en na afloop drinken we samen iets. Deelname aan deze wandeling is gratis, koffie, thee of een drankje is voor eigen rekening.

De wandeling is ongeveer 3 kilometer en start donderdagmiddag om 13.30 uur in het Paviljoen. Er is een lekkere verrassing voor uw hond.

Aanmelden voor de gezamenlijke wandeling kan t/m 3 oktober bij de servicebalie of via Froukje Kuiper, coördinator Ankerpunt in de Wijk Vitalis Wilgenhof.

Telefoon 040 - 2148300 of e-mail f.kuiper@vitalisgroep.nl

 

Zaterdag 6 oktober 2018 is er een gezellige dag voor 55 plussers in Stratum

Op zaterdag 6 oktober 2018 is het Nationale Ouderendag. Dan organiseren Steunpunt De Jaguar en het Ankerpunt voor de wijk van Woonzorgcentrum Wilgenhof een aantrekkelijke dag voor 55 plussers uit Stratum. 

In het paviljoen van Wilgenhof is er van 10: 00 tot 13:00 uur een gezellige markt met voor iedereen wat wils. U kunt terecht voor allerlei informatie, maar ook heerlijk rondsnuffelen en even genieten van een kopje koffie met iets lekkers.

Van 13:30 tot 15:30 uur verzorgt theatergroep Tiszoo in de Speckenzaal in Wilgenhof een verrassend optreden, waarin ze ‘Back to the sixties’ gaan met o.a. Tante Leen, the Blue Diamnonds, Dusty Springfield en Elvis. U bent als bewoner van het Witte Dorp van harte welkom!