Skip to main content

Geef oplichters en inbrekers geen kans!

Stadsbreed webinar op 18 maart

De gemeente Eindhoven organiseert op donderdag 18 maart om 19.30 uur een stadsbreed webinar om je te informeren over verschillende vormen van criminaliteit. Een webinar is een interactieve presentatie of workshop die online wordt gegeven, waarbij één of meerdere presentatoren voor de camera verschijnen om de deelnemers te informeren. Dit webinar gaat over inbraakpreventie, het herkennen en voorkomen van babbeltrucs en oplichting via internet of smartphone. Je krijgt adviezen en tips om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van een inbraak of een babbeltruc of toch zomaar in een digitale val trapt van cybercriminelen.

 

Stel je vragen nu!

Het webinar is voor iedereen toegankelijk. Het lastig om alle vragen op dat moment te beantwoorden. Daarom kun je je vragen nu alvast stellen via deze inschrijflink en schrijf je tegelijk in! Zet ook de datum 18 maart in je agenda. Je zal er geen spijt van krijgen. 

 

De gemeente Eindhoven, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en de politie zullen hun best doen de ingezonden vragen tijdens het webinar te behandelen. Geef oplichters en inbrekers dus geen kans.