Skip to main content
plaatje

Het Witte Dorp en het klimaatakkoord

Het klimaatakkoord ligt op tafel. De werkgroep Duurzaam Witte Dorp (DuWiDo) werkt er al jaren aan en heeft verschillende mogelijkheden in kaart gebracht en oplossingen uitgewerkt voor ons Rijksmonument. Hoe gaan wij ook ons ‘steentje’ bijdragen? We delen als werkgroep deze informatie graag met iedereen tijdens de informatieavond op 31 januari in De Buut Hoefkesstraat 42a. U bent om 20.00 uur van harte welkom!

 

Programma

De Werkgroep DuWiDo laat zien wat er in Witte Dorp mogelijk is op gebied van energiebesparing, opwekken en isoleren, inclusief de kosten, terugverdientijd en mogelijke subsidies. Wat voor impact heeft het klimaat akkoord voor ons? We laten ook voorbeelden van woningen uit de buurt zien, die al maatregelen genomen hebben en het effect daarvan. 

 

Meer weten

Wil je op de hoogte blijven van alle mogelijkheden en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze activiteit via de buurkracht-app. Deze is gratis te downloaden in de store (zoek op buurkracht). Of ga voor meer informatie naar www.hetwittedorp.nl/werkgroep-duwido.

 

Energieke groet,

DuWiDo werkgroep

Leon van Gorp

Ton van der Pluijm

Lex Bosselaar

Robbert Nillessen