Skip to main content
Team SBS6 Green Make Over

Kandidaten Green Make Over gezocht

Woon je in het Witte Dorp en kan jouw huis nog wel de nodige aanpassingen gebruiken om de energie- en waterrekening verder te verlagen? Maar heb je geen idee hoe dit aan te pakken?

 

Dan is jouw huis misschien wel hét huis dat in het nieuwe woon- en lifestyle tv-programma van SBS6 een complete Green Make Over kan gaan krijgen. De redactie van het programma wil namelijk één van de negen afleveringen gaan opnemen in Eindhoven en bij voorkeur in de wijk Stratum. De opnames zijn gepland op zaterdag 31 augustus 2019.

Alle apperatuurkosten en belasting neemt de programmaleiding voor zijn rekening. Je huis blijft verder geheel hetzelfde qua uitstraling en inrichting, maar wordt vooral technisch zo aangepast dat het comfortabeler en energiezuiniger wordt.

 

Interesse? Stuur dan uiterlijk 30 juli een e-mail naar info@greenmakeover.nl en geef aan wat je adres is, telefoonnummer, uit hoeveel gezinsleden je huishouden bestaat en waarom jouw huis (en tuin/balkon) wel een Green Make Over kan gebruiken. Doe er eventueel een foto of filmpje bij van je gezin en woning. 

 

Je kunt op SBS6 of op Green Make Over zien hoe een aflevering eruit ziet en hoe blij gezinnen zijn na een Green Make Over.