Overslaan en naar de inhoud gaan
samenwonen-kaar-oud-hollands

Koningsdag 2015 - Oud Hollandsche Burghspelen

VRIJWILLIGERS

 

Aan alle vrijwilligers van vorig jaar: enorm bedankt voor jullie hulp! Ook dit jaar hebben we jullie inzet weer nodig om Koningsdag tot een geslaagd feest te maken. Daarom hierbij het verzoek je (wederom) aan te melden.

 

 

Meld je hier als vrijwilliger aan bij de Koningsdagcommissie.
Vermeld je naam, adres en eventueel een voorkeur bij welke activiteit je wilt helpen.
Wij rekenen op jullie!

 

FIETSOPTOCHT

 

Versier je fiets (oud hollandsch) en rijd om 11:00 (let op andere tijd dan vorig jaar!) uur mee door het Witte Dorp en de Witte Burgh. De origineelste fietsen winnen een prijs!
Maar alle kinderen krijgen natuurlijk een kleinigheidje.

 

WITTE MATJESMARKT

 

Vanaf 10.00 uur zijn alle kinderen van harte welkom om spullen te verkopen, kunsten te vertonen of iets anders leuks te verzinnen.

WITTE MARKT - KRAMEN

Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen bewoners van het Witte Dorp en de Witte Burgh een kraam huren waarin ze hun spullen kunnen verkopen.
Meld je hier aan voor het reserveren van een kraam.

OUD HOLLANDSCHE SPELLETJES

Doe van 12.00 tot 14.00 uur mee met leuke oud hollandsche activiteiten en haal een paar lekkere versnaperingen. We hebben dit jaar veel nostalgische spelletjes. Maar er komt ook iets heel unieks op het plein, komt dat zien!
Deelname: € 2,50, te betalen bij de bar.
Van 12:00 tot 14:00 uur komen de 'Tuttebellen' zodat jij er prachtig uitziet tijdens het koekhappen.

POPPENKAST

Om 15:30 uur is er een heuse nostalgische poppenkast. Kom lekker knus dicht tegen elkaar aanzitten en laat je meeslepen door het verhaal.

DE BAR

Van 10.30 tot 18.00 uur kun je hier terecht voor een drankje en lekkere hapjes.
Dit jaar hebben we een Frietkraam, De Soepbus en echt lekkere koffie.

OPEN PODIUM

Vanaf 16:00 tot 18:00 uur is er een 'open podium'. Iedereen die iets bijzonders kan, mag ons verblijden met een kort optreden. Uiteraard is iedereen welkom om zich in te schrijven. Planning en volgorde onder de strenge doch bezielende leiding van de 'spreekstalmeester', inschrijven op de dag zelf.

SPREEKSTALMEESTER

Sleutel kwijt, pleister nodig of veel erger ... je mama kwijt? Gelukkig hebben we dit jaar wederom een 'spreekstalmeester' die de dag aan elkaar praat, zorgt voor de juiste sfeer en heel belangrijk: alle verloren kindjes/spullen opvangt!