Overslaan en naar de inhoud gaan
kings day the happy way

KONINGSDAG 2017 "KING’S DAY THE HAPPY WAY"

VRIJWILLIGERS

Aan alle vrijwilligers van vorig jaar: enorm bedankt voor jullie hulp! Ook dit jaar hebben we jullie inzet weer nodig om koningsdag tot een geslaagd feest te maken.
Daarom hierbij het verzoek je aan te melden en van deze dag een succes te maken.
Meld je hier als vrijwilliger aan bij de Koningsdagcommissie.
Vermeld duidelijk je naam, adres en eventueel een voorkeur bij welke activiteit je wilt helpen.
(De Bar - Muntverkoop - Kinderactiviteit)
Wij rekenen op jullie!

 

WITTE MATJESMARKT

Vanaf 10.00 uur zijn alle kinderen van harte welkom om spullen te verkopen, kunsten te vertonen of iets anders leuks te verzinnen.

 

WITTE MARKT - KRAMEN

Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen bewoners van het Witte Dorp en de Witte Burgh een kraam huren waarin ze hun spullen kunnen verkopen.
Meld je hier aan voor het reserveren van een kraam.

 

KIDS-KROON- RUN

Dit jaar zij wij afgestapt van de traditionele fietsoptocht.
Om 11:00 uur start de kids-kroon-run op het plein.
Maak een mooie kroon, zet hem op en we gaan door het witte dorp een leuke route lopen/rennen!
Vanaf 2,5 jaar mag je met je vader of moeder meedoen.
Let op: ben je mooi gekroond dan word je beloond!!

 

KINDERSPELLETJES, KNUTSELEN, SCHMINKEN,  EN SPRINGKUSSEN

Doe van 12.00 tot 15.00 uur mee met leuke kinder spelletjes en haal een paar lekkere versnaperingen. We hebben dit jaar veel spelletjes. Maar er komt ook iets heel unieks op het plein, komt dat zien!
Deelname: € 2,50, te betalen bij de bar.

 

RUGGED STUDIO BREAKDANCE SHOW EN WORKSHOP

The Rugged Studio dé place to be voor Breakdance, in Eindhoven. Zij zullen een Show en workshop geven op het plein. De show start om 13:00 uur en de workshop zal van  13:15 – 14:00 uur plaatsvinden op het podium.

 

THEATER, HARTENDAMES MET DE AMOROSA

De opgestoken duim. Het schouderklopje. Een paar welgemeende woorden van waardering. Wat pokon is voor een plant, is een complimentje voor een mensenziel. Overal waar De Amorosa is, gebeurt iets wonderlijks. Mensen beginnen te glimlachen en te smoezen. Welke verrassing hangt ons boven het hoofd? Dat varieert. Van een ode aan de vrijwilligers tot een loflied op de kinderen. De Amorosa is overal voor in!
De dame zal vanaf 13:30 tot 17:30 uur rond lopen op het plein

 

GOOCHELAAR

Vanaf 14:00 uur zal er een goochelaar rondlopen op het plein en om 14:30 uur zal hij een show geven op het podium

 

POPPENKAST

Om 15:30 is er een heuse nostalgische poppenkast. Kom lekker knus dicht tegen elkaar aanzitten en laat je meeslepen door het verhaal.

OPEN PODIUM

Vanaf 16:00 tot 17:00 uur is er een "open podium". Iedereen die iets bijzonders kan mag ons verblijden met een kort optreden. Uiteraard is Iedereen welkom om zich in te schrijven. Planning en volgorde onder de strenge doch bezielende leiding van de "spreekstalmeester", inschrijven op de dag zelf.

 

EN VERDER......
 

ETEN EN DRINKEN

Ook dit jaar hebben wij er voor gezorgd dat jullie tussen door niet naar huis hoeven om te eten en te drinken.
Van 10.30 tot 18.00 uur kun je hier terecht voor een drankje en lekkere hapjes. Voor de kinderen Limonade, knakworst, chips en / of een suikerspin.

Vanaf 10:00 uur staat er een koffiekar voor jullie klaar

Vanaf 12:00 uur zal King Thai op het plein staan waar jullie diverse gerechten kunnen bestellen. Ook aan de kinderen is gedacht.

 

SPREEKSTALMEESTER

Sleutel kwijt, pleister nodig of veel erger ... je Mama kwijt? Gelukkig hebben we dit jaar wederom een "spreekstalmeester" die de dag aan elkaar praat, zorgt voor de juiste sfeer en heel belangrijk alle verlorenkindjes/spullen opvangt!

 

DJ QUINTEN

Gedurende dag zal DJ Quinten de muziek op het plein verzorgen

 

MASSEUR

Ook zal er een speciaal hoekje ingericht worden voor Julio, een masseur. Hij staat de hele dag voor jullie klaar voor een overheerlijke massage.
Met het geld wat hij inzameld op koningsdag wil hij een stichting op zetten om een bus te kopen voor locale ondernemers op Haiti.