Overslaan en naar de inhoud gaan

Koningsdag op het Burghplein is er weer dit jaar!

Donderdag 27 april is er weer Koningsdag op het Burghplein. Na een zonovergoten editie vorig jaar heeft de Koningsdag commissie weer een mooi programma samengesteld waaraan alle leeftijden een leuke dag kunnen beleven!

 

Vrijwilligers

Ieder jaar helpen de vrijwilligers om de dag enorm geslaagd te laten zijn. Ook dit jaar zouden wij graag weer een oproep aan jullie willen doen om mee te helpen!

Aanmelden kan via dit formulier en geef aub voorkeur bij welke activiteit je mee zou willen helpen.

 

Matjesmarkt

Vanaf 10u kunnen alle kinderen die dat willen hun spullen verkopen, kunsten vertonen of iets anders leuks laten zien aan alle bezoekers.

 

Witte Marktkramen

Van 10u tot 16u kunnen bewoners van het Witte Dorp en de Witte Burgh een kraam huren voor het verkopen van spullen. Indien je verzekerd wil zijn van eenkraam op een bepaalde plek, dan kan dit voor een kleine toeslag. Indien je voorkeursplek al is vergeven zorgen wij er voor je zo goed mogelijk ergens anders te plaatsen. De markt duurt dit jaar tot 16:00 en moeten na afloop leeg worden opgeleverd. 

Het aanmeldformulier voor de kramen kun je hier vinden!

 

Activiteiten op het plein

Dit jaar zijn er voor klein en oud leuke activiteiten bedacht. Zo kan je mee doen aan een TikTok workshop waarbij je samen met je vriend(-innen) een mega vet TikTok filmpje kan maken!

Of wat denk je ervan je muzikale skills laten zien tijdens een drumles? Laat jezelf schminken tot Captain America of Hulk, of als Elsa en laat daarna zien hoe lenig je bent tijdens de peutergym. Knutsel daarna je mooiste kunstwerk in elkaar en verkoop het daarna op de kleedjesmarkt!

Daarnaast is er een stormbaan waar je met je vrienden een battle kan doen wie de snelste is, knutsel het allermooiste kunstwerk in elkaar of ga lekker samen spelletjes spelen en springen op de springkussens.

 

Wat hebben we nog meer?

Dit jaar is er weer een enorme variëteit aan eten en drinken om er voor te zorgen dat je zo lang mogelijk spulletjes kan verkopen of kan spelen op het plein.

Wij hebben gezorgd voor een koffiebar om jullie te kunnen voorzien van een straf bakje koffie gedurende de dag. Daarnaast zal er een ijscoman zijn, een frietkar voor de hartige trek en er zijn echte Eindhovense Houben worstenbroodjes te koop om de honger van het verkopen te stillen.

Daarnaast hebben we ook dit jaar weer voor de kinderen een stempelkaart. Hiermee krijg je onbeperkt limonade, 1 zakje chips, 1 suikerspin en een broodje knakworst.

 

Het programma op een rijtje

  • 10.00   Start Koningsmarkt
  • 10.00 - 11.00   Monkey moves
  • 10:30   Bar open
  • 11.00 - 13.00    Schminck
  • 13.00   Cocktail bar open
  • 13.00 - 14:00    Muziekschool
  • 14:00 - 16:00    Tiktok filmpjes
  • 16:00 -  Kraam leeg opleveren
  • 16:15 - 19:00    DJ Rob
  • 19.30   Bar sluit

 

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op 27 april. Wij hebben er in ieder geval al enorm veel zin in! Jullie ook?

De Koningsdagcommissie

Els, Clemens, Han, Sophia, Ilona, Lisanne en Justin