Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwste aanwinst! Kinki kappers aan de Sint Jorislaan

Nog voor je binnenstapt spatten de kleuren je tegemoet. Een felrode, stoere "Kinki kappers" neonteken benadrukt de mooie ronde gevel, en kleurvolle lolly-achtige stoelleuningen versieren de gehele raampartij. De felle kleuren zijn zeker geen toeval, aangezien kleur het handelsmerk is van Kinki Kappers, een oorspronkelijke Eindhovense keten met ondertussen 40 vestigingen door het héle land.

 

Sinds 1 maart is Elke Lenssen de trotse eigenaresse van de nieuwste Kinki kappersalon in onze wijk aan de Sint Jorislaan 1A. Na 14 jaar te hebben gewerkt bij Kinki in de Witte Dame had Elke al een tijd het plan een eigen franchise te starten. Ze woont in de Sint Leonardusstraat hier in de buurt, en toen ze zag dat dit mooie pand vrij kwam, greep ze haar kans samen met haar ex-baas Kees Elsendoorn, die nu haar zakenpartner is. Ze is nauw betrokken geweest bij het ontwerp van het interieur. Zo heeft ze bijvoorbeeld de gekleurde spiegelwand samen met de Eindhovense designstudio mo man tai speciaal laten ontworpen. Sinds twee weken is Elke vijf dagen per week in haar zaak aan het werk samen met twee vaste collega's en twee stagiairs.

 

Na de sluiting van Franks Knipperij en recent van Cafetaria Sint Joris was het even spannend hoe lang de winkelpanden leeg zouden staan. Prachtige panden met stijlvolle gevels, ranke stalen kozijnen en genoeg aantrekkingskracht zou je zeggen. Tijdelijk werd in het lege pand van Franks Knipperij een coronatestpunt opgezet. Maar tegelijk was ook de deal al rond met Kinki, wat Elke de tijd gaf om  alles goed voor te bereiden voor een vliegende start van háár Kinki kapperszaak.

 

Aan de overkant zijn ze nog druk aan het verbouwen. We hoorden dat daar een makelaarskantoor in komt. Daar schrijven we volgende keer over! 

 

Stap gerust een keer bij Kinki binnen! Of je nu een felgekleurde haardoos wil of gewoon een hip nieuw kapsel, bij KINKI is het motto dat je als mens altijd helemaal jezelf moet kunnen zijn. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en welke stijl je ook nastreeft.