Overslaan en naar de inhoud gaan
Streetbattle PubQuiz

NZNF 2017: Streetbattle Revanche… ”WIDODEMEE?”

Het definitieve programma is rond en het wordt weer een mooi weekend op 15, 16 en 17 september 2017.

 

Programma vrijdag

Op vrijdag 15 september hebben we een disco voor de kleinsten (en hun ouders want de bar is gewoon open) vanaf 18:00 in pyjama en van 19:00 – 21:00 voor de grotere kinderen. Alle kinderen, juffen en meesters van de Wilakkers en de Hasselbraam zijn welkom. De scholen werven via hun eigen media. Dit jaar met heuse DJ’s van de DJ school. Neem vooral je vriendjes mee en zorg dat jouw juf of meester ook komt (die krijgen dan van ons een lekker drankje)!!

Let op, toezicht zelf regelen want we zijn geen BSO, en de juffen en meesters zijn ook vrij ;-)

Programma zaterdag

  • Zaterdag 16 september start vanaf 14:00 uur. Stipt om 14:30 start het kindertheater in de tent. Het is een voorstelling van Moes Mengelmoes uit Helmond, een mooie kindertheatervoorstelling met live muziek. Voor de kinderen is de toegang geregeld met een passe-partout voor de hele middag met de voorstelling, onbeperkt ranja en een zakje chips.
  • Na de voorstelling gaat de grote stormbaan open en kunnen de kinderen uitmaken wie het snelste over het parcours kan komen.
  • Vanaf 17:00 gaan we pizza’s bakken!
  • Om half 8 start de grote Streetbattle Revanche waarin de straten na 2 enerverende voorronde gaan strijden om de eer van de eindoverwinning. Wie mag de wisselbokaal mee naar huis nemen???
  • Vanaf half 10 is onze vertrouwde DJ Roger er weer voor een spetterende (after) party.

Programma zondag

  • De taartenbakwedstrijd start om 11:00 uur
  • Aansluitend kunnen we het talent uit de wijk bewonderen op het open podium dat elk jaar weer verrassender wordt.

In augustus volgt er een aparte flyer met alle details.
Aanmelden kan alvast door een mail te sturen naar: Elvira.Kers@hotmail.com

 

Streetbattle Revanche… dit jaar nog groter!

De streetbattle bestaat dit jaar uit niet minder dan 3 rondes! Meld je aan bij jouw streetcaptain!
Zie ook flyer 2 die in je bus valt.

 

Ronde 1: tijdens de zomervakantie

De eerste ronde bestaat uit een zomeropdracht en de straten zullen met likes op facebook de strijd met elkaar aangaan. De opdracht is om de mascotte van dit jaar: genaamd “Widodido” op een zo grappige, artistieke, originele of hele gekke manier te fotograferen op je vakantie en deze op de WiDo FB pagina te posten (met straatnaam natuurlijk). De 3 straten met de meeste likes voor een foto zullen de punten in de wacht kunnen slepen.

Hoe Widodidoo eruit ziet mag je zelf bepalen, als hij maar van kurk gemaakt is… maar dat mag in de vakantie geen probleem zijn toch ;-)

Widodo1.jpgWidodo2.jpg

Widodo3.jpg

 

Ronde 2: zaterdag 2 september

De tweede ronde is op zaterdag 2 september: save the date!! Van 19:30 - 22:30 uur hebben de straatteams de gelegenheid om een envelop met vragen en opdrachten op te halen en deze binnen de beschikbare tijd te beantwoorden of te maken. Stipt om 22:30 uur dienen de enveloppen weer ingeleverd te worden.

We zien jullie om 19:30 uur op het Burghplein!

 

Ronde 3 zaterdag 16 september

De derde ronde is de finaleronde op 16 september van half 8 tot half 10. Deze bestaat uit vragen en opdrachten. Ook komen er enkele opdrachten uit ronde 2 weer aan de orde.

Zorg ervoor dat jouw straat herkenbaar is door een leuk eigen thema te kiezen.

 

Opgeven voor de streetbattle

Per straat hebben we een streetcaptain waar je je kan aanmelden. Voorlopig hebben alle straten al een captain behalve de Odulphusstraat... dus dat schept kansen voor de andere straten toch?

De streetcaptains kunnen straten splitsen als de groep te groot wordt, of strategisch samenwerken als er te weinig deelnemers zijn.

Meld je hier aan bij jouw streetcaptain.