Skip to main content

NZNF 2018: Een ouderwets muziekfestival: Whitestock!

UPDATE: schrijf je hier in voor het Open Podium, en bestel hier een Verberne vleespakket.

 

Na een aantal jaren van tentfeesten, streetbattles, gekke acts en verkleedpartijen gooien we het in 2018 eens over een geheel andere boeg. In het weekend van 8 september wordt het Burghplein omgebouwd tot een festivalterrein en hebben we voor jullie op zaterdag 8 september een ouderwets muziekfestival in petto. We hebben al twee gave bands geboekt en zijn nog bezig met een derde optreden. In principe doen we alles in de open lucht maar mocht het weer tegenzitten dan vallen we terug op een tent.

 

In de namiddag, vanaf 15:00 hebben we de huisband van Fifth NRE: The Fifth Groove band op bezoek met een aanstekelijke combinatie van jazz en soul. De vooravond vanaf 19:30 wordt ingevuld door The Fellas, een even aanstekelijke band die een breed repertoire biedt van grote hits tot meezingers. De zanger gaan jullie wellicht herkennen van het TV programma “Ik hou van Holland”.

We openen het festival om 13:00 met een open podium dus als je iets te bieden hebt schrijf je dan in op www.hetwittedorp.nl. Om 14:00 de openingsact maar die is nog “geheim”.

 

DJ Roger zal de avond vanaf ongeveer 22:00 afsluiten en dan dansen we tot middernacht op het plein. 

 

Voor de kinderen zal er extra een springkussen zijn en we roepen bij deze de BBQ masters van Het Witte Dorp op om zich aan te melden want de titel “White Village Grillmaster” staat open. In augustus volgt nadere informatie over inschrijvingen en de bestelling van een vleespakket van Verberne! Geen zin in zelf BBQ-en? Dan haal je gewoon iets te eten bij ‘D’n Dave’ die ook op 8 september weer op het plein zal staan.

 

Let op de brievenbus voor de Flyer!!

Het NZNF-team

 

Whitestock_flyer-front.jpg