Skip to main content

NZNF - Inschrijving Moordspel

UPDATE!! HOOFDPRIJZEN!!

Er vallen ook hoofdprijzen te winnen tijdens het Moordspel!

- Best geklede man en vrouw wint 3 maanden gratis sporten bij the Blue Zone Gym!

- Voor iedereen die een de verdachte goed heeft hebben we een prijs plus gratis healthcheck en 10 dagen sporten bij de blue zone!

-----------------------

Heb je altijd al mee willen spelen in een heuse detective die zo uit de pen van Agatha Christie had kunnen komen? Op 11 september verandert het Burghplein van decor en zal er een spannend spel gespeeld worden.
 

De setting van dit spel is een vriendenweekend, vanzelfsprekend met voldoende hapjes en drankjes. Iedere deelnemer aan het spel heeft van tevoren een specifieke rol (iemand uit de vriendengroep) gekregen. Dan wordt er een moord gepleegd, er zullen hoofdverdachten zijn met verborgen agenda’s, een rechercheur, en natuurlijk alle deelnemers, die ieder een eigen stukje unieke informatie hebben.

 

Lukt het jou om, in je rol, de ontbrekende stukjes informatie bij elkaar te puzzelen, door met andere deelnemers te spreken, te roddelen, of zelfs te verhoren? Lukt het jou op deze manier om de daadwerkelijke dader aan te wijzen in de spannende finaleronde?
Iedereen kan meedoen (vanaf 9 jaar), je hoeft niet over enig acteertalent te beschikken, je mag fanatiek zijn, of juist wat passief, het is allemaal goed.

 

De setting is gezellig, het spel is simpel, en zal na afloop naadloos overgaan in een bourgondische buurtborrel in onze dorpsoase. Een DJ zorgt voor de muziek, de brouwers voor zelfgebrouwde craft bieren en een aantal gourmande chefs voor heerlijke hapjes. 

 

Dus voor iedereen die dat nog niet gedaan heeft, SCHRIJF JE IN VÓÓR 6 september! Dan kan de organisatie rekening houden met het aantal rollen bij de voorbereiding en de hapjes.