Overslaan en naar de inhoud gaan

Oliebollenfestijn voor Stichting ALS Nederland

Op de vroege ochtend van oudejaarsdag was er flinke bedrijvigheid in het Witte Dorp voor het oliebollenfestijn om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland. Het beslag met rum rozijnen, gewone rozijnen, Nutella en voor de 'naturel' bollen was al flink aan het rijzen, terwijl de tent op het Burghplein werd opgezet.

 

Al snel kwamen de eerste mensen op de geur van de versgebakken oliebollen af om hun bestelling op te halen. Maar ook om even te kletsen en wat drinken of spontaan een bolletje te snoepen. Onder het genot van warme chocomel of glühwein en de warmte van het vuurtje werd het zo een gezellige oudejaarsdag. In een ongedwongen sfeer kon een muziekje worden aangevraagd en kindervuurwerk kon natuurlijk ook niet ontbreken.

 

Wij (Pauline, Dirk, Dieuwertje en Oscar) zijn dankbaar voor de steun en sponsoring van Stichting Het Witte Dorp, Albert Heijn aan de Leenderweg en Oriëntal Greenhouse aan de Aalsterweg. Maar ook heel dankbaar voor de extra hulp van Rob, Huon & Sanne en de spontane actie van Meis om zelfgemaakte kaarsen te komen verkopen. Bovenal dankbaar voor ieders interesse, bestelling en donatie! Hierdoor was het een onvergetelijk oliebollenfestijn, waarmee 1300 oliebollen zijn verkocht en een geweldig bedrag van € 2.610 is opgehaald voor Stichting ALS Nederland. 
.