Skip to main content

Onthaasten op Glorieuxpark als vrijwilliger

Glorieuxpark is een prachtig en duurzaam landgoed van ruim 12 hectare groot nabij het Witte Dorp. Deze weelderig groene oase van rust biedt een geborgen verblijf aan diverse doelgroepen, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat.

 

Momenteel zoekt Glorieux diverse vrijwilligers voor verschillende activiteiten. Klik hier om het actuele overzicht van de vacatures voor vrijwilligers te bekijken. Een combinatie van werkzaamheden is mogelijk. Glorieux denkt graag met u mee!

 

“Hier werken is als werken bij je familie. Bewoners, vrijwilligers en directe collega’s, iedereen is oprecht geïnteresseerd in je. Het kleinschalige karakter van het woonzorgcentrum zorgt voor die aandacht voor elkaar en is het gewoon als thuiskomen”.

 

Interesse?

Heeft u interesse om als vrijwilliger voor de bewoners van Glorieux betekenisvol te zijn of wilt u graag meer weten, neem gerust contact op met Carla Bodet, coördinator vrijwilligers. Zij is bereikbaar via 040-294 75 00 en is werkzaam op maandag, woensdag en donderdag of mail haar via personeelsadministratie@glorieuxpark.nl