Overslaan en naar de inhoud gaan
bijdrage

Vrijwillige bijdrage Witte Dorp - 2018

Het afgelopen jaar hebben we weer verschillende activiteiten voor onze buurt mogen organiseren. Sommige evenementen bedruipen zichzelf, dankzij sponsoring en opbrengst drankverkoop. Andere activiteiten kosten geld. 

 

Mede dankzij jullie bijdrage hebben we een divers aanbod voor alle bewoners van de buurt.

 

Het NaZomerNachtFeest (NZNF), dit jaar als swingend muziekfestival Whitestock op Burghplein, maar ook de Nieuwjaarsborrel en het Kindercarnaval in de Blokhut, Koningsdag,  StraatdinerWalking Dinner,  Halloween en het Sinterklaasfeest waren weer druk bezocht. En dan wacht ons uiteraard nog het Kindervuurwerk op Oudejaarsavond.

 

Communicatie over deze evenementen en andere activiteiten in de buurt is erg belangrijk. Het enthousiasme van alle vrijwilligers wordt immers pas beloond als u als buurtbewoner deelneemt. 
Daarvoor zijn verschillende werkgroepen actief, zoals voor onze buurtkrant De Witte en de Wido website. Voor de website hebben we professioneel beheer ingericht, terwijl de redactie gevormd wordt door een groep enthousiaste vrijwilligers. De Witte blijft ons boeien met verhalen over wie wij zijn en haar onafhankelijke blik op onze buurt.

 

Voor ogen en oren in de wijk zijn er de Buurtpreventen en WhatsApp buurtpreventie, die ons een veiliger gevoel geven.

 

De Stichting Witte Dorp, De Burgh ondersteunt en coördineert deze buurtactiviteiten. Het zorgt bovendien voor afstemming met andere besturen, zoals Vereniging De Witte Burgh en het Onderhoudsfonds. Daarnaast vormt het een klankbord naar de gemeente bij onderwerpen als verkeersbesluiten, veiligheid, mobiliteit of woningsplitsing.

 

Om dit allemaal mogelijk te maken hopen we ook dit jaar weer op jouw steun te mogen rekenen. 

We zouden graag jouw bijdrage van € 10,- ontvangen op rekening:

IBAN: NL89 INGB 0000 275 062 

Ten name van Stichting het Witte Dorp, De Burgh, onder vermelding van uw adres.

 

Alvast bedankt voor uw steun!

Namens het bestuur van de Stichting het Witte Dorp, De Burgh

Met vriendelijke groet,

Liesbeth Tienkamp, penningmeester
penningmeester@hetwittedorp.nl