Overslaan en naar de inhoud gaan

Stichting het Witte Dorp, De Burgh

Misschien overweegt u om een huis aan te schaffen in onze buurt of bent u hier net komen wonen en staan de verhuisdozen nog in de weg. Of u woont al jaren in deze wijk en denkt wel eens: waar kan ik nu terecht met mijn vragen? Voor alle bewoners van het Witte Dorp is er de Stichting het Witte Dorp, De Burgh, kortweg Stichting WIDO. Dat is even wennen, want we hebben inderdaad geen buurtvereniging waarvan je lid kunt worden. Een heuse stichting dus, zonder leden. Toch werkt het hetzelfde: het doel van onze stichting is de belangen van alle bewoners in onze wijk zo goed mogelijk te behartigen en de woonomgeving zo aangenaam mogelijk te maken en te houden. Wij zijn er voor iedereen: huurders en eigenaren, de bewoners dus!

 

"Logo Stichting Wido"

 

Als stichting hebben we geen leden die contributie betalen. Maar u begrijpt dat het organiseren en in stand houden van de diverse activiteiten zoals Koningsdag, het Nazomernachtfeest en Sinterklaas geld kosten. Daarom vragen we ieder wijkbewoner om éénmaal per jaar een bijdrage van tenminste 15 euro te storten op onze rekening. Daarmee helpt u ons om onze wijk te houden zoals deze nu is: gezellig, bruisend, vitaal; een plek voor jong en oud om zich thuis te voelen. Voor deze vrijwillige bijdrage sturen wij jaarlijks een brief of bericht rond.

 

De Stichting Witte Dorp, De Burgh is geregistreerd bij de KvK onder nummer: 41088325. Vind hier onze Statuten.

 

 

Het bestuur van de Stichting Wido bestaat uit:

  • Voorzitter: Leo Schliekelmann
  • Secretaris: Wieger Cornelissen
  • Penningmeester: Liesbeth Tienkamp
  • Bestuursleden: Mark Haans, Margot de Ron, Luuk Sars, Connie Tabor.

Je kunt hier contact met ons opnemen.

 

In 2024 is de Vereniging De Witte Burgh opgegaan in de Stichting WIDO. Omdat vrijwel alle activiteiten in de buurt samen georganiseerd werden was het praktischer om de besturen samen te voegen. Formeel is dat op 25 april 2024 gebeurd met het aanpassen van de statuten van Stichting WIDO bij de notaris. De bestuursleden van de vereniging de Witte Burgh zijn toegetreden tot Stichting WIDO.