Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoudsnieuws

Ledenvergadering Onderhoudsfonds afgelast

Natuurlijk kan ook het Witte Dorp niet om het corona-virus heen. En dus werd na het EK Voetbal en het Songfestival ook de Algemene Ledenvergadering van Onderhoudsfonds Het Witte Dorp afgelast. 

Aangetekende brief Enexis? Foutje bedankt!

Verschillende bewoners van het Witte Dorp krijgen een dezer dagen (of hebben hem al gehad) een aangetekende brief van netwerkbeheerder Enexis. Daarin worden ze gesommeerd om toch echt iets te doen aan de aarding van de elektrische installatie. Of in ieder geval om te reageren dát ze er iets aan gaan doen.

 

Veiligheidsaarding niet meer op waterleiding?

Waarschijnlijk heeft U net als wij een brief ontvangen van Brabant Water en Enexis over de toekomstige vervanging van de waterleidingen in het Witte Dorp en de veiligheidsaarding.
Kunnen we dat probleem misschien gezamenlijk aanpakken?

Info-avond over nieuwe subsidieregeling onderhoud monumenten

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van het Onderhoudsfonds op maandag 25 maart komt Frank Vehof van de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed informatie geven over de nieuwe subsidieregeling voor woonmonumenten. Die komt in plaats van de belastingaftrek. Ook niet-leden zijn welkom, vanaf 21.00 uur in zorgcentrum Wilgenhof. De vergadering voor leden begint om 20.00 uur.

 

Abonneer op Onderhoudsnieuws